Vantaan Muistiyhdistys ry

Vantaan Muistiyhdistyksen tavoitteena on välittää tietoutta aivoterveydestä, muistisairauksien ennaltaehkäisystä ja muistisairauksista sekä tukea sairastuneita ja heidän läheisiään.

Vuonna 1996 perustettu yhdistyksemme on valtakunnallisen Muistiliiton jäsen. Yhdistyksemme toimitilat ovat kerrostalon alakerrassa Tikkurilassa, Hiekkaharjuntie 13 C. Olemme paikalla vain sovitusti.

Tarjoamme tukea ja kuntoilumahdollisuutta muistisairaille, vertaistoimintaa omaisille, kulttuuri- ja virkistystapahtumia ja avoimia yleisöluentoja.

Teemme yhteistyötä alueen muiden muistityön toimijoiden kanssa esim. Vantaan kaupunki ja Uudenmaan Muistiluotsi.

Jäseneksi ovat tervetulleita kaikki aivoterveyden ylläpitämisestä, muistisairauksista ja muistisairaan läheisen tukemisesta kiinnostuneet 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Vuoden 2023 jäsenmaksu on 20 € ja kannatusjäsenen maksu on 100 €. 

Kutsu syyskokoukseen ke 8.11.2023

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään ke 8.11.2023 klo 17.00 alkaen Kansalaistoiminnan keskus Leinikissä, Leinikkitie 22 A, 01350 Vantaa. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat, mm. puheenjohtajan ja hallituksen valinta sekä vuoden 2024 talousarvio ja toimintasuunnitelma. Kokouksen jälkeen kahvitarjoilu ja teatteri Rollon esitys Kotia kohti, kesto noin 40 minuuttia. Tarjoamme kokoukseen tarvittaessa yhteiskuljetuksen. Bussi lähtee Myyrmäestä klo 16.00 ja Tikkurilasta klo 16.40. Mikäli haluat kuljetuksen, ilmoittaudu yhdistyksen sähköpostiin vantaan.muistiyhdistys@kolumbus.fi .  Tervetuloa!

Jäsentiedote 5/2023 alla

 

Liity jäseneksi ja tule mukaan toimintaan!

Saat Muistiliiton julkaiseman MUISTI-lehden.

Saat jäsenpostia, jossa on ajankohtaista asiaa ja tietoa yhdistyksen toiminnasta. 

Pääset osallistumaan yhdistyksemme järjestämään vertaistoimintaan ja kulttuuri-ja virkistystapahtumiin.

Liity jäseneksi